Contoh Layout

by - Sunday, July 29, 2012

Ini adalah contoh layout..apa tu layout..korang boleh tengok contoh bawah, ini adalah blog Ibu pink..memang pink giler..hehe..

yang anak panah itulah layout..cute kan?? hehe
korang boleh pilih di bawah ini atau pun korang boleh cari di Google.com 

1.Design A

2.Design C

3.Design D

4.Design E

5.Design G

6.Design H

7.Design I

8.Design J

9.Design M

10.Design L

11.Design L

12.Design M

13.Design L

ini memudahkan korang buat pilihan sendiri apabila nak suruh sha edit blog korang nanti..

You May Also Like

5 Comments

  1. oo...br tau...hikhik..cantik lor...

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak letak layout mcm reben reben tu di blog ? Teringin sangat , kalau sudi buat laa tuto , kalau tak sudi , takpe la:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)