Hye korang, sorry sha baru muncul..ada yang rindu sha tak? hehe..ada? angkat tangan jap..nak kira..hohoh..perasan..ok hari tu blog sha kena virus..malware..boleh tengok virus tu di sini


Bye malware, sha dah nyah dia dari blog..hehe..actually virus tu datang dari ziddu..sebab sha pernah menyebarkan virus ke sana..hehe kidding..sha tak tahu pula dia akan hantar balik..kidding again..ok dipendekkan cerita..tips ini untuk membantu korang yang akan kena virus suatu hari nanti..hehe


Step 1. Tenang dan jangan panik..hehe
Step 2. Kenal pasti application mana yang kena virus tu
Step 3. Dah jumpa? gud..apa lagi say gudbye la
Step 4. Buang dengan menekan DELETE
Step 5. Sebelum tu Pesan kat "dia" jangan kacau blog ini lagi !!

Hahaha..thanks pada korang yang komen dan beri tunjuk ajar pasal remove tu virus di entry yang lepas..actually sha dah remove sebelum post entry hari tu..hehe..saja minta puji..