Cara effective untuk study LAW !!

, , 5 comments
-mode study-

help me !!! kali ini sha tak share tips..but nak minta korang share cara effective untuk study subjek killer ini..siapa yg tahu caranya..janganlah malu ya..sorry nnt sha balas jejak korang..
for those yg dah dapat hadiah..jangan lupa roger sha ok :D

5 comments:

  1. hehe. law isn't killer subject pon. sha are you law student? well, for me, untuk study subjek law, ni kita kena faham apa yang kita baca dan most thing, tolong buat nota kecil selalu untuk mudah ingat :)

    ReplyDelete
  2. erk, sy xtau pon apa2 psal law.. sy bdak sains.. :)

    ReplyDelete
  3. akak dulu tuk subjek ni kami bincang.. baca dan pakat fahamkan sampailah faham InsyAllah berjaya nanti.. bila masing2 dah faham cuba jawab soalan itu yg penting untuk uji kefahaman kita

    ReplyDelete
  4. sha study subjek law..wow...

    ReplyDelete
  5. low memang banyak subjekkan...kena praktis selalu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)