Blog di serang virus...

, , 6 comments


help me :(

6 comments:

  1. sori dear nak membantu mmg tak pandai dan tak pernah kena... moga ada penyelesaian nanti.. cepat2 pulihkan ye

    ReplyDelete
  2. bahaya bahaya tu.. virus telah datang menyerang.. cepat2 kasi remove dia.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. Em? Adakah opzzpinky telah meletak link ke ziddu sebelum ni? Kot2 nak orang download file dari sana ke. Buangkan link tersebut.
    Malware takdelah teruk mana, juz dia tanam2 iklan dan tukar2 homepage je. Scan virus cara terbaik.

    ReplyDelete
  4. Tutup balik dan cuba on semula. Kalau masih appeared kena buat sesuatu.

    ReplyDelete
  5. akak pernah jugak mengalami camni...tapi dah lupa cara hindarnya..

    ReplyDelete
  6. alamak!!! virus.... nasib baik dah ok. x dapat nak lg.. sbb tak tahu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)