Anda Telah Dikesan !!

, , 15 comments
Apalah punya tajuk ini..buat orang suspend ja..hehe..actually mau bagitahu korang yang top segala top iaitu top visitor, top commenter dan top referral telah pun dikesan..dia semakin aktif dalam blog sha..dah cukup bulan sha nak bagi reward kat orang yang bertuah itu..

Sapalah yang bertuah tu ya..hehe..apapun korang jangan datang blog sha sebab nak hadiah ja..kena ikhlaslah barulah best blogging kan..

Award yang lalu Mia Duniaku adalah orang yang bertuah dapat GELANG MUTIARA...boleh tengok disini..ok nanti sha umumkan siapa orangnya..kalau rasa-2 terperasan diri dia yang di kesan..teruskan mengomen dan melawat blog ini..ok :D

15 comments:

  1. sapa la yang bertuah tu yer? apa2pun tahniah buat sapa yang dah dikesan tu.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. sape la yg dikesan tu..betul sha..kita nk mengomen biar ikhlas kan..jgn sbb nk hadiah jer..

    ReplyDelete
  3. Tahniah pd yg telah dikesan itu.

    ReplyDelete
  4. keikhlasan akan mendatangkan keseronokan..

    ReplyDelete
  5. Siapa lah agaknya yang bertuah tu ekk? ehehe..:)

    ReplyDelete
  6. maafkan mama sha,...line internet mama ni,,lembab jer..ssh nak bw lor skrh...apapun betul tu,..komen dgn ikhlas..okey..tp mama nampak cam kak fieda bakal merangkul anugerah itu..kan...

    ReplyDelete
  7. betul sha...akak suka datang sini...sebab sha selalu jenguk blog akak jugak....akak tak kisah blog tue ada ke tak hadiah hihihi janji tuan punyer blog tidak sombong dan mesra alam maya...

    ReplyDelete
  8. wahhh....ayat tu macam nak kesan jerangkap samar je..
    kihkihkih

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)