Alhamdulilah, Bapa semakin sembuh

, , 5 comments
Setelah sha sampai ke sandakan pada rabu lepas, terus direct ke hospital, penat sangat..lagi time tu sha puasa..tapi tetap mahu tengok bapa di hospital..apabila sampai memang sangat tenat dan menyedihkan..dengan keadaan pucat dan tidak sedarkan diri, tekanan darah beliau memang rendah sangat..

Tekanan darah bapa naik mendadak, Alhamdulilah..setelah kami adik beradik berkumpul di hospital bersama keluarga sebelah bapa yang sha tak pernah kenal, dalam situasi itu juga, memang banyak hikmah disebaliknya..Dalam 2 malam tu, sha tidur diluar wad semata-mata nak tunggu bapa sedar, keadaan hospital sangat panas dan bising..memang penat berjaga..

Alhamdulilah, kata adik sha, doktor dah buka hos penafasan dan dia dah sedarkan diri..syukur alhamdulilah..terima kasih Allah..terima kasih juga pada kawan-kawan yang mendoakan beliau..doa korang..Allah ja yang mampu balas..sha belum lagi ke hospital..insyallah petang ni sha lawat dia..semoga dia dapat keluar dari wad ICU hari ini :D

Sorry ya kawan-kawan yang telah komen di blog ini..sha belum dapat lagi nak balas komen korang..sorry juga pada yang belum balas blogging korang..nanti sha akan balas juga..

5 comments:

  1. baru kak tahu yang bapa Sha sakit.. patut la nda BW dalam beberapa hari ni...
    Semoga cepat sembuh buat bapa Sha... dan selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah...Semoga bapa sha sembuh sediakala okey..

    ReplyDelete
  3. semoga kembali sihat yer...bapa sha sakit apa?...

    ReplyDelete
  4. moga kesihatan bertambah baik ye..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)