Pengikut

Updated, Tak Menarik Pun

by - Jun 06, 2012
Entry yang entah apa-apa ja sha buat ni, dah tak dah idea so sha buatlah entry ini, pasti korang kata tak menarik pun..tak apa..lagipun ini bukan penting sangat pun cuma nak bagitahu tentang nak tukar ke tak??, so sha tukar juga sebab ramai yang kata banner baru tu sesuai..kiranya dorang cakap macam tulah..hehe thanks korang yang sudi bagi pandangan..

Bolehlah copy dan paste pada sidebar korang

Rasanya ada tak yang nak copy..hehe~ takda paksaan pun..psttt !! nak tau? sha tengah menghitung hari ke 45 penting tu..kalau korang tahu mesti nak hitung sama-sama kan..hehe

ini Barang bagus punya..iklan churp-churp sha kini dalam bentuk banner lip-lap-lip-lap..korang jangan lupa klik tau !! tengok bawah ni..ada cute tak? perasan kan?? hik..hik..hik..



You May Also Like

8 Comments

  1. sha..banner tu mmg ctk pun..btw comel banner iklan churp2 sha..dah klik2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks kaka..sha da klik churp2 akak juga..

      Padam
  2. 45 hari lagi nak puasa ker sha....

    cantik banner tu ..

    BalasPadam
  3. cantik banner churp2 tu.. kreatifla kamu

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)