Updated, Tak Menarik Pun - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

June 6, 2012

Updated, Tak Menarik Pun

Entry yang entah apa-apa ja sha buat ni, dah tak dah idea so sha buatlah entry ini, pasti korang kata tak menarik pun..tak apa..lagipun ini bukan penting sangat pun cuma nak bagitahu tentang nak tukar ke tak??, so sha tukar juga sebab ramai yang kata banner baru tu sesuai..kiranya dorang cakap macam tulah..hehe thanks korang yang sudi bagi pandangan..

Bolehlah copy dan paste pada sidebar korang

Rasanya ada tak yang nak copy..hehe~ takda paksaan pun..psttt !! nak tau? sha tengah menghitung hari ke 45 penting tu..kalau korang tahu mesti nak hitung sama-sama kan..hehe

ini Barang bagus punya..iklan churp-churp sha kini dalam bentuk banner lip-lap-lip-lap..korang jangan lupa klik tau !! tengok bawah ni..ada cute tak? perasan kan?? hik..hik..hik..



8 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin