Updated, Tak Menarik Pun - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 6, 2012

Updated, Tak Menarik Pun

Entry yang entah apa-apa ja sha buat ni, dah tak dah idea so sha buatlah entry ini, pasti korang kata tak menarik pun..tak apa..lagipun ini bukan penting sangat pun cuma nak bagitahu tentang nak tukar ke tak??, so sha tukar juga sebab ramai yang kata banner baru tu sesuai..kiranya dorang cakap macam tulah..hehe thanks korang yang sudi bagi pandangan..

Bolehlah copy dan paste pada sidebar korang

Rasanya ada tak yang nak copy..hehe~ takda paksaan pun..psttt !! nak tau? sha tengah menghitung hari ke 45 penting tu..kalau korang tahu mesti nak hitung sama-sama kan..hehe

ini Barang bagus punya..iklan churp-churp sha kini dalam bentuk banner lip-lap-lip-lap..korang jangan lupa klik tau !! tengok bawah ni..ada cute tak? perasan kan?? hik..hik..hik..



8 comments:

  1. sha..banner tu mmg ctk pun..btw comel banner iklan churp2 sha..dah klik2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks kaka..sha da klik churp2 akak juga..

      Delete
  2. 45 hari lagi nak puasa ker sha....

    cantik banner tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mama, xsedar da nak dtg ramadhan..hehe

      Delete
  3. cantik banner churp2 tu.. kreatifla kamu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad