Tips Tingkatkan BE Nuffnang

, , 12 comments
Rajin pagi ni sha nak bagi tips kat korang semua yang sangat excited bila tengok title post "BE Nuffnang" all about money bah kan !! tapi ini bukan tips dari sha, sha pun macam korang juga melopong tak habis-habis sebab BE tak seberapa..hehe~ bah jum kita tingkatkan BE bersama-sama..

Tips Says : Pulus meningkat !! meningkat !! dalam masa 14 hari..

Ok..first and foremost, there is Top Tips Blogging Dari Eriqazz yang sangat-sangat tidak kedekut ilmu pasal Nuffnang..korang boleh terjah cepat-cepat..sha baru kenal dia..dah follow pun :D

Another one is Rahsia to be on top dari RedMummy tapi itu entry lama..dan kepada blogger ini sangat penting To new and old blogger..blog RedMummy memang best, merah ja kan blog dia..but memang mesra alam..baru kenal juga tadi hehe~

Menang hadiah dari Says : Voucher Shopping !! yepyyy :D

Selain tips dari ApitWanhazel dan Lyssa, korang boleh search di Google.com untuk pengetahuan yang lebih luas, macam-macam tips dan pengalaman pertama dapat BE dan cek dari Nuffnang..mesti jeles kan?? haha..tak apa..kata orang rezeki ada dimana-mana..usahalah..selebihnya Insyallah :) Semoga tips ini dapat menaikkan semangat korang terhadap Nuffnang...Sharing is caring, Caring is loving 

12 comments:

  1. moga mencanak naik nanti trafficnya :)

    ReplyDelete
  2. I LIKE INI ENTRI DEAR :)

    thanks sharing :)

    ReplyDelete
  3. thanks sharing tau....sy follow blog awk keyh...t jemput2 lah menjengah d blog saya (mcm jmput g umah lak...heee)

    ReplyDelete
  4. dah dapat tips ni nanti leh buat nufnang banyak2

    ReplyDelete
  5. selamat belajar jugak ye sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)