Thanks to Busuk.org

by - Thursday, June 28, 2012

Sebelum ini sha cuma guna guablog.com untuk ping entry sha, tapi hasilnya taklah sebanyak busuk.org ni..2 hari yang lepas sha ping entry di sana memang ramai yang datang berkunjung blog sha..tapi hari ini seramai 199 orang datang minum teh tarik di blog sha..thanks korang yang singgah sini..

Post hangat hari ini ialah 7 Ayat Cinta Menurut Sabda Rasulullah S.a.w..
Nota Pink : Banner untuk PENGOMEN TEGAR dah siap..pemenang pun sha dah dapat..nanti malam ni sha umumkan..korang tunggu tau..

You May Also Like

7 Comments

  1. tahniah sis..keep it up... allah sayang dgn orang menyebarkan /membuat kebaikan kepada orang lain (hadis).. aminn...

    ReplyDelete
  2. tahniah, wahhh kalau Kira x tahulah berapa orang yang masuk belog Kira tuh. ehee

    ReplyDelete
  3. apa ping entry tu...huuhuh..mama ni kena byk menuntut lagi ni, byk yg tak faham..huhu..

    wah ramai tu yg dtg minum teh..rasa nak tambah teh lagi laa..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)