Tea Strawberry...siapa nak??

by - Saturday, June 09, 2012

ok, sha dah mengantuk tapi sebelum tidur sha nak update kejap pasal tea strawberry yang Mr.A pos pada..em...dah tak ingat bila..tapi sha sangat suka minum tea strawberry tu sebab rasa dia yang lain..then dia pos dengan coklat korang boleh tengok sini..tapi coklat tu dah lama habis, tea ni ja belum habis..hehe~ sayang nak habiskan..coz dia pos dengan kasih sayang ceh..ceh..ceh




a'ah pagi-pagi minum teh panas, wah sedap lah, aroma strawberry tu sedap sangat..lagi-lagi kalau buat tea tarik, perh!! korang trylah, ada lebih boleh pas kat Sabah..hehe~

Maxis Buat rondaan menggunakan kapal terbang
Nota Pink : Sha berblog hanya untuk suka-suka, dan mengisi masa lapang, bukan nya buat benda yang tak baik pun..so tak payahlah nak fikir bukan-bukan..ok

You May Also Like

5 Comments

  1. tea strawberry ni sedap kan.. wangi je.. :-)

    ReplyDelete
  2. pnah rasa, tapi tak beberapa nk 'ngam' la.. heheh..

    ReplyDelete
  3. kak fieda pernah minum tea strawberry yg cameron punya..mmg sedap..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)