Tahniah Pemenang Sabah Giveaway by Sharina

, , 4 comments

-Pemenang Sabah GA by Sharina-

Alhamdulilah, selesai juga cabutan bertuah Sabah GA by Sharina..tahniah kepada pemenang..yang tak menang korang jangan sedih ya..insyallah sha akan buat GA lagi..

Terima kasih pada korang yang join dan support GA tu..and special thanks to Niera sebab dia jadi top refferal bagi GA tu lebih dari 100 kot backlink kat blog sha..tapi sha tak dapat cari patung yang comel..sorry..but sha tambah hadiah..hope niera tak marah ya..

Kenapa sha awalkan GA tu?? sebab minggu depan sha dah mula busy..dah mula kuliah..so nak study hard..dan sha takut takdah masa nak umum pemenang..hope korang faham ya..


4 comments:

  1. Yeaa..Rieya baru je start cuti..haha..btw, thank ok:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum !! Izzah pemenang cursor . Thanks tau , emm , nak pm kat mane ? :D balas kat sini > http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/sabah-giveaway-by-sharina.html takut tak alert :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)