Siapa CEPAT Dia DAPAT !!

, , 3 comments
Ini khas buat peserta Sabah GA by sharina, sha ada hutang GELANG MANIK kepada 1 pemenang kan? so sha tak mahu pilih random or anything else..tapi sha nak bagi pada siapa yang pertama hantar details..boleh check nama peserta di sini

Bagi korang yang telah hantar details..semuanya tak lengkap..macam mana nak proses kan? cuba check balik apa yang sha nak !!

Syarat Simple
Klik Ini dan itu [jujur!!]
Hantarkan Nama, Alamat dan No. Telephone Di sini 
 Sila tulis subjek sebelum hantar [penting!!]

Sha berhak memilih pemenang berdasarkan kejujurannya..nanti sha akan umumkan..korang tunggu tahu !! next entry..

Tuk free cursor dan banner sila tengok entry ini

3 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)