Ya !! sha paling suka singgah blog orang yang tinggalkan komen kat entry sha, kiranya dia luangkan masa baca entry sha la yah..thanks awak~, kalau sha tak balas kunjungan korang maaflah ya, maybe time tu sha sibuk, maklumlah perempuan kena buat kerja rumah kan..kan..kan..

(Pada hari kiamat kelak) orang yang bersahabat saling bermusuhan di antara satu sama lain, kecuali orang-orang yang bertaqwa." (al-Zukhruf:67)

copy dr google 'teringin nak naik benda ni..hik hik hik'

ah..da tgk gambar diatas? tu maksudnya sha BW guna beca hehe~ ok berbalik pada tajuk entry..Sha Suka Singgah Blog Korang Sebab Ada....

Tutorial dan Freebies, Betul, sha suka singgah kalau blog korang ada tutorial dan freebies, sukakan benda baru yang menarik untuk cantikkan blog yang da memang cantik hik..hik..hik..perasan kejap

Pink, yups..sha lagi suka kalau blog korang pink giler~ hehe, sha dan pink tak dapat nak pisahkan aiks..tapi warna lain pun ok bah, janji ada pink..adil kan?

Kemas dan teratur, ah..mana-mana blogger pun mesti suka singgah bila blog korang kemas dan teratur, dari segi penyusunan gadget dan tak perlulah hujan or blink yang turun dari langit tu..serabailah...

Mesra Kawan, wah, bestnya dapat kawan macam itu kan? alhamdulilah, setakat ni kawan-kawan sha semuanya mesra-mesra belaka..hihihi thanks..

Bahasa, Bahasa jiwa bangsa, mudah difahami..dan pandai berinteraksi dengan pembaca..best baca entry macam tu, walaupun panjang..kan?

“Jika seseorang itu sayang kepada sahabatnya maka hendaklah dia beritahu bahawa dia menyayanginya.” (Riwayat Abu Daud)
Nota Pink : Yang paling penting, meletakkan niat untuk berblog, kerana Allah, mudah-mudahan menambahkan pahala..