Semua Bercerita Tentang NUFFNANG

by - Saturday, June 09, 2012

Singgah mana-mana blog pun asyik cerita pasal Nuffnang, mana tak nya BE yang Nuffnang bagi bertubi-tubi, hah !! memang sha jeles, Nuffnang bagi sha sikit jah, hampeh haha~ now status glitterati sha di Nuffnang pun dah lepas pasal sha madukan Nuffnang dengan ads lain..haha..padan muka, ok..ok..Nuffnang sha dah delete dah..so Nuffnang jangan merajuk ok..give my glitterati back !! macam lah dia nak bagi balik kan?

Lyssa dan Apit dah penat nak bagi tips bagi naikkan BE dari Nuffnang, insyallah nanti sha try..

Lagi best main dengan Churp-Churp dan Says senang aja dapat yang penting usaha kena lebih..cober malu suruh kawan-kawan klik, tak pun cari kawan-kawan yang nak exchange klik ads..baru adilkan??
bagi yang dah cash out Nuffnang mesti korang berterima kasih kat Nuffnang, sha nak kata apa? Nuffnang memang kedekut !! haha~ 

actyally ...

You May Also Like

4 Comments

  1. kak fieda pun nk kata jgk ni cik nuff mmg kedekut..huhu..susah betul blog kak fieda nk dpt be tp kak fieda tgk org lain memanjang dpt jer..sekarang ni harapkan cc dan says jer..tp tak pernah pun lagi dpt cashout..btw kak fieda klik2 button help me..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btul tu kak..hahah~ ok2 nnt sha dtg klik pla ya..

      Delete
  2. HAI .
    follow blog awesome ni ^^

    mrsaibis.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)