Segment Follower By Group | Closed

by - Sunday, June 03, 2012


was closed !!

Alhamdulilah sha telah selamat lekatkan bloglist by group pada footer blog sha..yang da join boleh tengok..tapi sedih sangat sebab blog tutorial takda orang nak join..tak apa hehe~

Perhatian !!

Blog korang akan di letakkan dalam bloglist sha selama 2 bulan [Jun-Julai]
korang boleh exchange blog sha dibloglist korang [tiada paksaan tp mengharap juga]
Nanti sha akan BW entry best korang, so buat entry yang menarik ok~
Nota Pink : Thanks sebab join segmen ni..

You May Also Like

2 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)