Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

by - Wednesday, June 20, 2012


klik pada banner untuk join

Actually, Sha ditag oleh cik Niera yang cute, so sha nak join lah..hehe..nampak macam best ja tajuk entry Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu..sha baru follow yuyu dah klik apa yang dia suruh now, korang pun jom lah join sekali ya..

Tag mama-mama yang sha sayangi...
EXPIRED DATE : 30 JUNE 2012

Kenapa blog sha mesti dapat Smart Blogger Award : Actually sha blogger baru, nak kata sha mesti dapat award tu mungkin tak layak sebab follower baru setengah jagung, tapi sha menghargai follower yang setengah tu, sebab sha yakin tanpa diorang, takdalah BE dari Nuffnang dan pembaca serta pengomen terhebat sha..thanks to all..kalau diberi peluang sha mesti nak juga dapat award tu sebab sha design blog dengan jemari yang kecil ini, alhamdulilah setakat ini sha telah membuat tutorial dan tips berguna pada semua blogger..hope dapat membantu..itu saja dari sha..

Kalau yuyu tak keberatan boleh join my 1st GA here and join my group here thnks :D

You May Also Like

7 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)