SEGMEN : My BFF

, , 7 comments


Hadiah Menarik
  • BFF paling Cantik ( 1 winner - hadiah sepasang inner dan shawls )
  • BFF paling Comel ( 1 winner - hadiah Topup RM10 + 1 tudung bawal printed )
  • BFF paling Serasi ( 1 winner - hadiah sepasang inner dan shawls )
  • BFF paling Best ( 1 winner - Voucher 5% dari Craft MairaDiana )
  • BFF paling Sweet ( 1 winner - hadiah daripada KamiZuzi Craft )
 Tamat pada 26 Jun 2012 pukul 2pm dan sha nak tag My BFF dalam alam maya
Mama Mia | Kak Fieda | Niera
bertuah korang ..hik..hik..hikk join tau !!

Cerita 1st date sha dengan.....Jangan Jeles tau !!

BFF and ME

Daripada Anas bin Malik r.a., Nabi s.a.w. bersabda: "Daripada kalangan umatku; Abu Bakr adalah yang paling mengasihani umatku; Umar adalah yang paling kuat didalam agama Allah; Uthman adalah yang paling benar bersikap malu; Ubai bin Ka’ab adalah adalah yang paling mengetahui cara membaca Al-Quran; Zaid bin Thabit adalah yang paling mengetahui ilmu faraidh (mawarith); Mu’az bin Jabal adalah yang paling mengetahui perkara halal dan haram. Sesungguhnya bagi setiap umat terdapat orang jujur; manakala daripada kalangan umat ini Abu Ubaidah bin al-Jarrah adalah yang paling jujur."
( Riwayat al-Tarmizi )

Jika dihitung, semua yang kenal dengan sha itu adalah sahabat, tidak kira kenalan melalui sekolah, laman sosial, try and error or apa-apa jika kamu mengenal nama SHA or seangkatan dengannya, kamu sudah sha labelkan sebagai kawan, tapi kawan yang lebih memahami kita, bersama kita detik susah itu payah amat ditemui, namun perkenalan pada tahun 2007 hingga sekarang sha tidak pernah putus talian hayat bersama My BFF iaitu Hanisa Binti Mahmod atau nama pamesnya IS..


she is the goooood best friend that I have


we're 1 head. 1spirit, 1 bla..bla..bla..


the sotttt's photo..teka mana 1 sha??

Apa yang membuktikan kami ini secocok?? tanya saja pada yang mengenali kami..opss..ok sha ceritakan, mulanya sha kenal dia seorang yang very friendly. pelawak yang mengeringkan gusi [sikit-sikitlah], penolong yang baik..etc [cerita pun takkan habis] so dipendekkan cerita kami seiringan berduaan dan berdating bila bertemu, ketawa tersenyum bila berpandangan sehati dan seusus haha~ tiada lagi mampu sha katakan selain, she is my Best Friend ever and ever..thankssss by..Love u..this segment I wrote special for you..

7 comments:

  1. hai ! hihihi...thanks join...

    hadiah tuh ade tambahan...makiin ramai pulak sponsor...takot kecik hati pulak kalau tolak kan...

    nway, nice job n good luck !

    BW selalu kat blog sally...untuk update :)

    ReplyDelete
  2. good luck sha..tq tag..nanti free kak fieda join..

    ReplyDelete
  3. all the best utk kamooo..join jgk segmen ni :)

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
  5. http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    saya join jugak
    good luck ok
    btw, saya dah lama follow sini

    ReplyDelete
  6. i dont have bff so how dont how the feelings like...

    :(

    teringin sgt..tp xda jg...n no one who i am...include her.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)