Sangat Aktif menggunakan FB??..jom promote iklan..boleh menguntungkan !!

, , 6 comments



What is Churp Churp


Churp Churp is a community for people who live and breathe social media, just like you! Here are some of the things you can do at Churp Churp:
- Get cash rewards for sharing brand messages.
- Discover what people are reading or watching on the Internet.
- Be part of an awesome community and meet like-minded friends.

How do I start using Churp Churp?

Signing up for Churp Churp is easy, just like ABC! You may choose to sign up using your Facebook or Twitter account. After that, simply follow the instructions given and you are officially a Churper! Click here to start.
*copy from page churp-churp..if you not understand..try google translate

Cara nak promote iklan di FB


login dan go to earn..dan klik earn more


scroll bawah sampai jumpa atas ni..then copy pastekan pada FB korang


nak auto sharing..klik save macam di atas


kalau ada twitter bole sharing juga..

kalau korang invite kawan, 1 kepala RM 1..bayangkan kalau korang invited 10 kepala..amacam??untung juga kan..berminat daftar cini

6 comments:

  1. SALAM SHA...kak fieda kt kg ni..baru on9..mekasih sha picit2 iklan churp2 tu..hehe..kak fieda guna tuto sha la buat iklan sekali kuar byk tu..hihi..saje jer letak..kalau ada org klik rezeki la kan..anyway..kak fieda pun dh bantu sha jugak dgn klik2 love help me...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak..thnks tau..oh..dr tuto sha..sha pun guna tu juga hehe..insyallah ada rezeki nnt dpt juga duit poket kan..

      Delete
  2. sha..iklan tu nmpk jer byk tp yg aktifnya 2 iklan jer..hehehe..kak fieda tak buang lagi iklan yg lama2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..syglah..akak renew la balik..xjuga akak rugi..

      Delete
  3. Salam , Jom join 1st segmen saya ^_^
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html
    Fara ada sediakan hadiah untuk yang bertuah ^_^ Tunggu apa lagi . Jom lah join ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)