Room Mate Sha Blogger juga ka?? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 27, 2012

Room Mate Sha Blogger juga ka??

gambar hiasan

Halo korang..hari ni sha nak kenalkan korang dengan Room mate sha iaitu Siti Hidayu..dia juga seorang blogger macam sha..blog dia color biru..blog skin yang cute..and I like it..hehe..baru kemarin sha follow dia..jom siapa-siapa yang nak tambah kenalan boleh follow dia..dia tengah single sekarang..eh..yaka ayu?? kidding !!

Korang mesti tahu apa aktiviti kami di bilik kan?? haha..bloging~ no wonder lah kan..kan..We're taken the same course which is business studies..we want to be a business women..hope so..haha~

Salam ukhwah :D

8 comments:

  1. yay!
    lebih kurang sama dengan my hehe..
    housemate my pun blogger..
    tp masa kitorang jd housemate, my lansung tk sedar yg dia tu sbnrnya blogger..
    bila da hbis sem bru laa taw.. hahaha
    rugi.

    ReplyDelete
  2. lagi senang nak share apa apa pasal blog x)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad