Time kejadian ni, sha tengah ada class jam 8-12, so sha langsung tak perasan, sebab bestnya lecturer tu mengajar subjek IT bab-bab computer sha sangat suka..insyallah nanti dapat skor lebih..amin..ok bersambung cerita tadi, tengahari tu, sha pergi on9 kat luar koridor atas [tingkat 5] kat hostel, best ja sha on9 tiba-tiba angin kuat, sha nak masuk ke bilik pun susah [maklumlah orang kecil] sikit ja nak terbang hahaha~


Awan Pelik Iaitu Awan Arcus Terbentuk pada Pagi 12 jun, ketika gambar diambil cuaca stabil tanpa angin dan hujan, namun begitu menjelang tengahari ribut kencang berserta hujan melanda seluruh kawasan Pantai Barat Sabah
Video orang asli sedang ...??
comel ja kucing ni pakai baju seksi..aik..jangan tengok !!
dah ramai yang klik untuk selamatkan nya..korang??
Ini pula pasal tendangan orang yang lembap !! aish ada juga ya??

Rupa awan sebelum hujan lebat di Kota Kinabalu.

Dan ada yang menganggap ini sebagai benda yang bukan serius


lucu juga tengok dorang edit macam ni, tapi ini bukan barang yang nak buat main-main..beringatlah wahai kawan-kawan, bumi ini sudah tua, penat nak tampung berjuta-juta manusia..bila ada kejadian macam ni, janganlah buat perkara yang tak elok..