Ribut Pelik di Kota Kinabalu - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 12, 2012

Ribut Pelik di Kota Kinabalu

Time kejadian ni, sha tengah ada class jam 8-12, so sha langsung tak perasan, sebab bestnya lecturer tu mengajar subjek IT bab-bab computer sha sangat suka..insyallah nanti dapat skor lebih..amin..ok bersambung cerita tadi, tengahari tu, sha pergi on9 kat luar koridor atas [tingkat 5] kat hostel, best ja sha on9 tiba-tiba angin kuat, sha nak masuk ke bilik pun susah [maklumlah orang kecil] sikit ja nak terbang hahaha~


Awan Pelik Iaitu Awan Arcus Terbentuk pada Pagi 12 jun, ketika gambar diambil cuaca stabil tanpa angin dan hujan, namun begitu menjelang tengahari ribut kencang berserta hujan melanda seluruh kawasan Pantai Barat Sabah
Video orang asli sedang ...??
comel ja kucing ni pakai baju seksi..aik..jangan tengok !!
dah ramai yang klik untuk selamatkan nya..korang??
Ini pula pasal tendangan orang yang lembap !! aish ada juga ya??

Rupa awan sebelum hujan lebat di Kota Kinabalu.

Dan ada yang menganggap ini sebagai benda yang bukan serius


lucu juga tengok dorang edit macam ni, tapi ini bukan barang yang nak buat main-main..beringatlah wahai kawan-kawan, bumi ini sudah tua, penat nak tampung berjuta-juta manusia..bila ada kejadian macam ni, janganlah buat perkara yang tak elok..

13 comments:

  1. ya.. kami di area papar nie pun kena ribut jg.. Masa tu tgh sorang2 lg d rmh, menakutkan~~ huhu

    ReplyDelete
  2. smga slmt semuanya...bumi dah tua.doa yg baik2 jela.peringatan bt kita sbnr ye..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah takde apa2 kan...
    sekarang ni cuaca ah semakin tak menentu....

    ReplyDelete
  4. takut lah... harap diri sentiasa teguh imannya nak menghadapi ujian akhir zaman :'|

    ReplyDelete
  5. takut la kak fieda tgk gambar2 tu..tp ada jgk org yg berani main2 ye..

    ReplyDelete
  6. tq sha,mg mama cpt sihat....ribut angin awan camni mmg buat mama gerun...kalau angin kuat sikit pun dah takut...mmg seriau tgk gambar tuu

    ReplyDelete
  7. tulah bha.. on9 jak fb kemarin banyak ni member2 dari sabah post gambar awan ni..
    baru2 ni dilabuan pun ada awan macam yang pic no 2 tu juga.. lepas tu baru ada angin sama hujan..

    ReplyDelete
  8. cuaca sekarang x menentu...

    ReplyDelete
  9. Cuaca sekarang tak menentu. Bila panas, panas sangat. Bila nak hujan, hujan je seharian. Hee. Boleh pulak diorang edit2 macam tu. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad