PTPTN Masuk pada.... - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 8, 2012

PTPTN Masuk pada....

Amboi !! cepat aja klik, kalau cerita pasal benda ni kan?? haha~ sama lah, to all yang peminjam duit PTPTN bagi pelajar UiTM Diploma 2012 sahaja..baca baik-baik..
baca perlahan-lahan tau..takut nanti tak faham pula..
Euro 2012, Aaron Aziz tak suka bola??
Lisa Surihani Pergi menari di London The Summer Musical?? ceh~
happy tak? wah mesti sekarang tengah dok berangan macam mana nak habiskan guit sebanyak 2k tu kan? alahai janganlah fikir macam tu, ingat korang!! jangan boros-boros sebab duit tu akan korang bayar balik...so jangan beli barang yang tak berfaedah tau..
Nota Pink : Minggu depan dah nak start kuliah, so akan jaranglah update blog ni, hope korang selalulah singgah ya...oh ya..pulus dah semakin banyak di says, senang ja, guna tips ni, thanks pada yang selalu klik..

2 comments:

  1. ha...nnti boleh la pinjam 2k..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha~pinjam xbole, nnt sha belanja makan donut k..insyallah kalau da jumpa

      Delete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad