Penting !! korang jangan terlepas pandang !!

, , 16 comments
Hye korang, sebelum sha nak gerak pergi bengkel ketuk-ketuk eh..salah..bengkel gamelan hehe~ sha nak bagitau pada korang yang hari tu pernah join Sabah GA by Sharina..boleh tengok senanrai di sini memandangkan 1 orang lagi belum tuntut hadiah iaitu gelang Manik..mungkin dia tak berminat kot..maka dengan itu sha dengan baik hati ingin memberitahu yang korang ada peluang untuk dapat hadiah itu..tapi cuma seorang sahaja yang dapat :P maksudnya dia tak boleh lagi tuntut ya :(

Seperti yang sha rancang sepatutnya sha tersangatlah ingin mengirim awal hadiah korang semua tapi disebabkan hal begini sha terpaksa tangguhkan..1 pemenang baru sahaja hantar alamat tadi..then terselamatlah sebab sha bagi tempoh 3 hari bermula dari sabtu malam kan..actually belum tamat tempoh pun hahaha..malu nya sha..tapi akan tutup malam ni tau !!..sha dah terjah bagitau, korang tak alert juga..

Ok..for those yang menang KLIP RAMBUT sha minta maaf sangat-sangat..sha lupa sudah klip tu di mana sha simpan..haha..tapi sha tetap akan bagi juga hadiah iaitu GELANG MANIK..korang tak kisah kan..kan?? sorry tau !!

Ok sha rancang nak bagi lagi satu hadiah iaitu GELANG MUTIARA..Yang ini pula special buat pengomen tegar sha..rasa-rasanya siapa ya?? hehehe..nanti sha akan umumkan siapa yang bertuah itu..tunggu entry seterusnya..teruskan mengomen ya..

Jika tiada halangan isnin depan sha akan setelkan semua hadiah ni..means sha akan post..mesti korang tak sabar kan?? hehe..baiknya hati sha..kunun !! haha..ok cau dulu..bye korang :P

16 comments:

  1. wah..siapa yg tak mau hadiah tuu..mai pos kat sini..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ya bah jual mahal pula dia..xmo hadiah kan mama..:D

      Delete
  2. ehhh
    blogger sabahan kaa nie? hehe

    ReplyDelete
  3. mesti mereka yg bertuah tu tak sabar2 menunggu hadiah dari sha ^_^

    ** dah naik motor sha hr ni =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kena tgu la..nnt sha roger..

      wah nek motor ama sha?? hehe..best x naik??

      Delete
  4. siapala yang bertuah tu ya.. apa2pun awal2 mo cakap tahniah buat yang bertuah tu. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjalan lancar apa yang admin buat. Kot2 pemenang yang dipilih menghilang lagi. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lau mnghilang lagi..cr ja yg bru hehe..ramai sngt ni yg nak hadiah ..hehe

      Delete
  6. sape yg taknk hadiah tu..meh kasi kat kak fieda ni..hihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)