Pengomen Tegar Blog Sha ialah......

, , 21 comments
Seperti yang sha janjikan, sha nak bagi hadiah buat pengomen tegar sha..she's my mummy of course semua orang kenal dia..dia sangat friendly and baik hati..mempunyai seorang puteri yang comel..dan blog dia adalah inspirasi dari anaknya..dia ialah....






Jika ingin mengucapkan tahniah sebab dapat award PENGOMEN TEGAR 


Hadiahnya ialah GELANG MUTIARA dari Sabah Bah !!
Big Clap for her..and sila hantar alamat dan no phone di sini

Tahniah buat mama mia..tunggu entry bulan depan, insyallah korang pula yang menjadi pengomen tegar sha..whos know..kan..kan..maka rajin-rajinlah singgah komen blog pinky ini..dan sha buat macam ni sebab nak menghargai korang sebagai sahabat alam maya..

Pemenang sila ambil banner ini dan letakkan pada sidebar untuk tontonan ramai..

Mulai Bulan Hadapan Syarat Pemilihan adalah berdasarkan 
Top Commenter
Top Refferral
Top Visitor

21 comments:

  1. eh..malu lor...heheh...nnt tgk yer mama letak kat blog..banner tuu..cantik lor..tq sha...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. KY blogger bary, mungkin satu hari nanti akan jadi pengomen tegar disini heeee

    ReplyDelete
  3. wah tu dy akak izan.akak izan mmg ske bw blog

    ReplyDelete
  4. waaaa....rezeki mia rupanyer..
    berebut plok lah dengan mama dia ni..
    tahniah

    ReplyDelete
  5. Wow, tahniah buat Mama Mia.. :) Rezeki Mia la.. :)

    ReplyDelete
  6. ish..tertarik ngan komen eita tu...hahaha...tu laa pasal..tak per..demi anak, mama relakan jer..hehhehe..

    ReplyDelete
  7. wahhh..
    tahniah la utk pemenang,,
    tu bmakna.. dia juga rajin visit blog comel ni kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah mama mia..wah kita bersaing rupanya..hihi

    ReplyDelete
  9. bersaing hebat ngan kak fieda..hhi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)