Nak tukar ke tak ??

, , 13 comments
Antara dua..owh..owh..yeah~~ buruknya suara..hahaha ok now, sha nak update pasal banner yang sha saja-saja nak buat tengah hari tadi, walaupun asalnya dah ada yang lama,lip-lap-lip-lap gitu ya..tak dah lah, sha cuma try buat ja, tup..tup..cute lah pula, perasan lah tu aish


banner baru yang sha maksudkan, apa pendapat korang? elok tak kalau sha tukar yang lama kepada yang baru? sebab yang baru ni..ada gambar sha cute gitu lor ok !! yang lama pun sama lah, tapi yang ini special sikit..sebab..em..sha suka color nya yang soft..korang tolong bagi komen sikit..!!
Yang ini pula banner yang lama, comot ja kan word tu, waktu ni, sha baru belajar buat, jadi ribut petir sikit..alhamdulilah jadi juga lip-lap-lip-lap nya, tapi pink tu terang sangat lah, tapi rasanya boleh tarik pengujung supaya datang singgah blog sha yang tak seberapa ni..ah..baru betul..ceh~~
Nota Pink : Korang pilih yang mana? nak buat survey jap hihihiikhlaskan hati ya, takda paksaan pun :) thanks ya

13 comments:

  1. dua2 pun ok...tapi yg baru gambar sha kiut sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. means banner yang baru lah ya??

      banner baru-1

      thnks mama :)

      Delete
  2. sya suka yg baru tu.. ada wjah kan.. so, senang recognize bila terjah sini balikk :)

    ReplyDelete
  3. yg lame tu cantik ler...

    ReplyDelete
  4. yala...banner baru tu cantik tp banner lame nampak intelektual sikit...hehehe..guna banner lame je lah kak....

    ReplyDelete
  5. suka yg baru.. nampak comel.. kaler pun soft sikit

    ReplyDelete
  6. yang baru lah lagi fresh...
    pandai sha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)