My First Vector.. - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 10, 2012

My First Vector..

Ingat senang nak buat vector yang seindah FizGraphic pakar adobe or secute Nurdani yang hanya menggunakan Microsoft Excel..puh !! lawa tu...suka..suka..suka..2 jam sha ikut tutorial buat vector, try and error, deleted and missed...tapi alhamdulilah, jadi..jadi..ada juga rupa vector sha ni..walaupun sebelum ni memang mengimpikan orang nak sedekah vector rupa sha dari orang yang terer..hee~ asyik baca entry dorang secara senyap-senyap, tak pernah pula terfikir nak buka youtube padahal disana berlambak tutorial..


ni rangka vector sha yang error, ntah kenapa tak boleh nak undo..


ni pula dah cute tapi bila nak lukis muka, sha tak dapat, ntah kenapa


Akhirnya jadi juga, taklah sekemas mana, tapi this is my first vector, my face and my handmade..I love it big clap to me :\ 

Sesungguhnya orang-orang yang dapat mengambil pelajaran dan peringatan hanyalah orang-orang yang berakal sempurna.
Menarik jiwa anda untuk klik [setiap klik adalah tanggungjawab sendiri]

10 comments:

  1. wah..awesomelah vector tuh.. (:

    ReplyDelete
  2. cantik tu. teruskan melukis lama2 nanti dengan izin Allah,sekelip mata je dah siap. trust me :)

    ReplyDelete
  3. wah cntikk.. nnti leh buat kt ara lak an :D

    ReplyDelete
  4. tahniah...sha dah semakin pandai..

    ReplyDelete
  5. 1st buat. okay lah tue. teruskan lagi. lagi banyak train, lg cepat belajar. dulu camnie lah hasil 1st time apit. sama ja. :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad