Lunch Time !!

by - Saturday, June 30, 2012

Setelah mendengar perut sha bergendang-gendang jadi sha terpaksa merajinkan diri untuk ke dapur..lihat apa yang ada di peti sejuk, dan kali pertama sha masak sotong..tak pernah masak sotong sebelum ni..hehe..jangan gelak..cuba tengok apa kejadian sotong tadi..


Sotong masak..em..actually sotong ni sha nak masak kicap tapi terlebih kuah pula, so sha kasih nama dia sup sotong hitam..yaka?? apa-apa lah yang penting sotong ni pedas..nampak tak lada padi atas tu..perghh!!


Peria tumis kegemaran sha..yang ni memang selalu masak, tapi kalau yg selalu tu sha masak dengan telur tapi kali ni tidak..sebab telur habis hehe..tapi nampak pucatkan?? mungkin kuality gambar kot..hahaha..


Yang ni semuanya dah tahu kan..ikan goreng yang simple dan em..dah hancur hehe..tapi tak apa..benda ini senang ja masak, sedap dan sha suka..hehe

Sha bukan nak ikut masterchef, just share kat mama-mama yang pandai masak..banyak entry yang dorang publish tentang masakan semua sedap-sedap..jeles sha..hehe..nanti sha nak belajar..insyallah :D

You May Also Like

9 Comments

  1. kalau aku aku suka makan ikan basung tuh jak. hehehe

    ReplyDelete
  2. http://www.aliaaeman.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

    ReplyDelete
  3. mnyelerakan..

    p/s: keychain bgntung pd nama ndsgn dear.. bermula rm 3.5 >.. apa2 leh PM d fb yui.lg byk cntoh ea.. Cari page Craft Nurul Yui =)

    ReplyDelete
  4. bagus..anak dara nih..dah boleh kawen dah nie...hihi

    ReplyDelete
  5. tengok..tengok tu..makan x ajak orang..
    sedap peria....
    sotong banjir erk?...

    boleh doh tu jadi mama...hahahhah

    ReplyDelete
  6. pandai anak dara ni masak.. hehhehe calonnya mesti tersenyum

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)