Kuliah Dah Mula..

, , 14 comments


Cuti dah habis, kuliah pun dah nak mula, sem 4 ni, subjek ada 5 ja, hope sangat dapat score, sebab subjek LAW..very killer oh..sha lembab sangat dalam menghafal ni, mampui..tapi sha kena usaha lebihlah..baru boleh tawakal..

Korang nak menang hadiah Apple iPod TouchPanasonic Lumix DMS-FZ40, Sony PSP 3004, Samsung Galaxy S3 dan banyak lagi hadiah menarik..disini cepat..tinggal 5 hari lagi.. 

14 comments:

  1. selamat menghafal.. akak dulu law lah yg paling lemah tapi taim tu lecturer law ni mmg amat garang.bila dia tanya tak dpt jawab mmg kena keluar kelas.so terpaksa la bersungguh2.lastly mmg berjaya cara dia didik kitaorang tu :)

    gud luck dear

    ReplyDelete
  2. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    fairus tag sini..jgn Lupe join ye!

    ReplyDelete
  3. all the best!!! ambil course apa?:)

    ReplyDelete
  4. selamat kemabali belajar dan menghadiri kulitah.. xmoo malas2...

    ReplyDelete
  5. selamat belajar...

    ermm..leh bagi no tipon kat emel akak tak?

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali kuliah, :D Study rajin2. hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)