Kepada En Nuffnang yang baik hati

by - Tuesday, June 19, 2012

-Short Entry-

First and foremost, thanks to Nuffnang sebab bagi BE ke berapa entah sha tak ingat....tak penting, yang penting Nuffnang dah tak kedekut pada sha hahaha..thanks..alhamdulilah..another RM40 something to cash out..haha lama lagi..tapi tetap bersyukur dan terus menanti BE seterusnya..insyallah ada rezeki..sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?? korang macam mana?

#Class Financial jam 2 ni..mode -macam malas ja ni- em..

You May Also Like

16 Comments

  1. mood kelauttt nak mandi² cuaca panas.. BE pun x mau maiiiiii²... ;p

    ReplyDelete
  2. erm....blog kak fieda be susah betul nk muncul..tahniah sha be sudi gak melekat kat sini...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kena ada cara tu kak supaya dia melekat..

      Delete
  3. ok lettew..hihi...same la ngn akak..
    sha, nnt bg alamat kt emel akak ye ..suemiey@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaka pun dpt juga wah..msti dah byk kan??

      Delete
  4. Tahniah.. hehehhe akak pun ada 1 tengah menari2 kat blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..siap menari2 lagi tu..msti best kan..dpt BE dr nuff

      Delete
  5. Syukur Alhamdulillah... Tahniah sebab dapat BE..r ezeki dari Nuffnang tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sma2 kak..ya kak pyh sgt ni dpt BE dr nuff..syukur juga..

      Delete
  6. benda apa BE tu...haha mama tak letak iklan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ya BE?? heheh..napa mama xltk..syg la..hehe

      Delete
  7. mai tak pernah dpt BE langsung..adoi..huhu

    ReplyDelete
  8. ok lah tu...
    dari takde kan..
    akak pun tak tahu yang akak punyer ada ke tak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)