Pengikut

Kepada En Nuffnang yang baik hati

by - Jun 19, 2012
-Short Entry-

First and foremost, thanks to Nuffnang sebab bagi BE ke berapa entah sha tak ingat....tak penting, yang penting Nuffnang dah tak kedekut pada sha hahaha..thanks..alhamdulilah..another RM40 something to cash out..haha lama lagi..tapi tetap bersyukur dan terus menanti BE seterusnya..insyallah ada rezeki..sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?? korang macam mana?

#Class Financial jam 2 ni..mode -macam malas ja ni- em..

You May Also Like

16 Comments

  1. mood kelauttt nak mandi² cuaca panas.. BE pun x mau maiiiiii²... ;p

    BalasPadam
  2. erm....blog kak fieda be susah betul nk muncul..tahniah sha be sudi gak melekat kat sini...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..kena ada cara tu kak supaya dia melekat..

      Padam
  3. ok lettew..hihi...same la ngn akak..
    sha, nnt bg alamat kt emel akak ye ..suemiey@gmail.com

    BalasPadam
  4. Tahniah.. hehehhe akak pun ada 1 tengah menari2 kat blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah..siap menari2 lagi tu..msti best kan..dpt BE dr nuff

      Padam
  5. tahniah dpt BE...best2!

    BalasPadam
  6. Syukur Alhamdulillah... Tahniah sebab dapat BE..r ezeki dari Nuffnang tu.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sma2 kak..ya kak pyh sgt ni dpt BE dr nuff..syukur juga..

      Padam
  7. benda apa BE tu...haha mama tak letak iklan ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa ya BE?? heheh..napa mama xltk..syg la..hehe

      Padam
  8. mai tak pernah dpt BE langsung..adoi..huhu

    BalasPadam
  9. ok lah tu...
    dari takde kan..
    akak pun tak tahu yang akak punyer ada ke tak..

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)