Header 3 in 1

by - Tuesday, June 05, 2012


Churp-Churp said The Travalo from #PerfumeHall is the smart way to take your fav perfume with you on the go, just ask Fay Hokulani! @#$%^! entah apa dia merapuh...tapi tolong klik ya..thanks

Penatnya..2 jam duk depan laptop tanpa kelip jangan percaya semata-mata nak cantikkan header yang dah cantik perasan jap hik..hik..hik..apa pendapat korang tentang header 3 in 1 sha ni??

Yup, memang jimat ruang dan kemas kan..kan..kan?? em..doodle yg cekak pinggang tu dr Bunga Hati Mama baru kidnap petang tadi hehe..korang boleh kidnap juga..banyak yang cantik-cantik..pink color lagi tu..puh!! 

Korang mesti tertanya-tanya apa yang 3 in 1..kan? ala mengaku lah hehe~ ok..now tengok header tu baik-baik..ada header, semestinya hihi, ada shoutbox and twitter..so 3 in 1 blog la tu..kui..kui..kui..
Nota Pink : Sha takkan sedar diri bila edit blog, sorry pada yang tak kena layan..apa pun header ini memuaskan hati sha..hik..hik..hik..

You May Also Like

9 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)