Group Genk Segar Follower

by - Sunday, June 24, 2012


Pernah tak korang dengar pasal Group ni?? sha baru tahu kewujudan group ni 2minggu yang lalu kot..kalau nak tengok blog tu empunya siapa..jom klik banner atas tu..ada juga yang dah tahu kan? ramai juga blogger yang sha kenal join group tu termasuklah mama mia..macam best pula kan?? sha nak join boleh? hehe..tapi kena ada orang cadangkan sha..tapi siapa nak cadangkan?? em..sedihnya..hehehe~ group ni memang limit tuk 30 orang ja ka? ala sha tak dapatlah join group ni..apa yang sha suka pasal group ni?? sebab semuanya bersatu hati, saling mengenali dan sentiasa segar..bestlah macam tu, kita punya pembaca dan penyokong blog tersendiri..nak join..nak join hehe~ apapun cute sangat doodle dari blog mama arina tu..sha suka..

You May Also Like

14 Comments

  1. hehe nk join ke syg?klu nk ble kak Arina bkak sesi bg nme,solehah cadangkan nme kamu plak ye.hehe :)

    ReplyDelete
  2. follower 633 dari GSF

    whoahhh! bestnyer ada yang baik hati mempromote ni...hehe
    ada buka borang kosong nanti masha pun boleh suarakan pendapat ketengahkan nama sharina...hehe

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm peknalan..heheh wah dtg dr GSF wahhh...

      oh ya sha nak masuk dlm group ni heheh thnks

      Delete
  3. aik?akk terlepas rupanya entri ni..hehehe..

    insyaallah akan ada dik :)
    rajin2 je terjah blog akak ye :)

    thanks entri ye dear :) muah! haha.

    ReplyDelete
  4. tu la..kak fieda pun aritu ada tanya mama arina camner nk join..nmpk mcm best jer kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..nmpk juga kak fieda punya komen heheh

      Delete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)