Pernah tak korang dengar pasal Group ni?? sha baru tahu kewujudan group ni 2minggu yang lalu kot..kalau nak tengok blog tu empunya siapa..jom klik banner atas tu..ada juga yang dah tahu kan? ramai juga blogger yang sha kenal join group tu termasuklah mama mia..macam best pula kan?? sha nak join boleh? hehe..tapi kena ada orang cadangkan sha..tapi siapa nak cadangkan?? em..sedihnya..hehehe~ group ni memang limit tuk 30 orang ja ka? ala sha tak dapatlah join group ni..apa yang sha suka pasal group ni?? sebab semuanya bersatu hati, saling mengenali dan sentiasa segar..bestlah macam tu, kita punya pembaca dan penyokong blog tersendiri..nak join..nak join hehe~ apapun cute sangat doodle dari blog mama arina tu..sha suka..