Jam 5.20 pagi tadi, sedang sha tidur lena dibuai mimpi yang indah, tiba-tiba bunyi ketukan yang amat dahsyat lagi kuat pada pintu bilik sha..aik..siapalah beli reload [sha business topup] awal-awal subuh ni..jiran bilik sha rupanya, dia kata ada fire drill..bila sha tengok bawah [sha stay aras 5] semuanya dah ramai siap pakai short pant dan berbaju tidur..ah...malaslah sha mengantuk ni, sha abaikan lalu tidur balik..hehe..room mate sha pun tidur balik..sempat lagi kami baring-baring..buat-buat tak kisah ni..

Then bila sha call kawan dia kata takut ada checking, sha pun bergegas pergi bawah dengan muka comel hehe..

Eh betullah ada kebakaran..puncanya rokok...ok..perempuan merokok..dia merokok time orang tidur, bila dah jadi macam ni, menyusahkan pihak Uitm ja kan?? memang kami semua yang tinggal Cluster B tidak cukup tidur..tadi pun sha macam malas ja nak pergi kelas..


Moral of the story : Dapat bangun awal untuk solat..thanks a lot :D