Fire Drill betul-betulkah ni?? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 26, 2012

Fire Drill betul-betulkah ni??

Jam 5.20 pagi tadi, sedang sha tidur lena dibuai mimpi yang indah, tiba-tiba bunyi ketukan yang amat dahsyat lagi kuat pada pintu bilik sha..aik..siapalah beli reload [sha business topup] awal-awal subuh ni..jiran bilik sha rupanya, dia kata ada fire drill..bila sha tengok bawah [sha stay aras 5] semuanya dah ramai siap pakai short pant dan berbaju tidur..ah...malaslah sha mengantuk ni, sha abaikan lalu tidur balik..hehe..room mate sha pun tidur balik..sempat lagi kami baring-baring..buat-buat tak kisah ni..

Then bila sha call kawan dia kata takut ada checking, sha pun bergegas pergi bawah dengan muka comel hehe..

Eh betullah ada kebakaran..puncanya rokok...ok..perempuan merokok..dia merokok time orang tidur, bila dah jadi macam ni, menyusahkan pihak Uitm ja kan?? memang kami semua yang tinggal Cluster B tidak cukup tidur..tadi pun sha macam malas ja nak pergi kelas..


Moral of the story : Dapat bangun awal untuk solat..thanks a lot :D

11 comments:

  1. haiyoo...x dapat la tido puas2 gitu..

    ReplyDelete
  2. hah. wanita merokok.. punya la bida...menyusahkan orang lain kan..

    ReplyDelete
  3. hai..masih belajar pun dah merokok?...pompuan lak tuuu..ish..ish..

    ReplyDelete
  4. ish.. ishk.. tak elok perempuan merokok jadi camnikan dah menyusahkan semua orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah kak syiela..pmpuan lg tu yg mrokok

      Delete
  5. salam,saya nak jemput awak join ga ni ✿.✿ Hehe
    >>farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
    >farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/giveaway-3-lens-lomo-style-film
    - camera.html
    >farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html
    >farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
    Tak perlu like banyak sponser pun :)

    ReplyDelete
  6. adoii..ni la budak zaman skrg kan sha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad