Entry Segar Megar Diblog

by - Friday, June 08, 2012

Kalau tak silap, dulu lyssa ada post pasal tutorial ni, kalau nak tengok boleh pergi jenguk blog lyssa, dia tengah makan manggis tu..lyssa nak sikit hehe~ah..contohnya macam kat bawah ni..
ok benda ni simple ja, just follow hope korang faham kalau tak faham juga boleh komen, masih tak faham juga boleh tanya disini

Cara Nak Letakkan RSS @ Atom Feed

Step 1. Dashboard > Design > Add Gadget
Step 2. Scroll down sampai jumpa Feed

Step 3. Copy Url Blog korang dan paste pada kotak kosong



Step 4.  Tuliskan Ayat korang dan tick pada Open Links in New Window


Step 5. done, boleh save :)

Yang Menarik untuk anda klik

You May Also Like

2 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)