Dah Siap !! Cute tak ??

by - Friday, June 29, 2012


Tahniah pada yang telah menang, sorry sebab korang terpaksa tunggu lama, benda simple ni sha baru buat tadi..actually sha tiada masa nak buat..sorry ya..pada mereka yang bagi nama panjang sangat..sorry sha blurr nak design macam mana..so terima apa adanya ya..

Cursor Nama












Cara nak masukkan ke blog ikut tutorial ini


Banner Lip-Lap-Lip-Lap


Cara nak masukkan banner ikut tutorial ini


Bagi pemenang yang belum hantar penyertaan..kini dibuka kepada cursor 5 peserta pertama dan banner 1 peserta..cara-cara hantar details di sini..dan sila pendekkan nama korang pada cursor ya..:D 

You May Also Like

16 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)