Contest Teka Berapa Harga Aiskrim Comel ni

by - Saturday, June 09, 2012

Tadi sha jalan pergi shopping, besok dah nak masuk hostel..sob..sob..kuliah dah nak mula, jadi sha nak buat satu contest..simple ja..teka harga Aiskrim bawah ni..

sha bagi 2 hints iaitu Murah dan Harga Bawah RM5.99 hehe
Penyertaan

  • Wajib Follow blog Sha
  • Klik ini dan ini [jujur ya]
  • Wajib Menyertai Sabah GA By Sharina 
  • Kalau dah join, korang boleh buat satu entry.., letakkan Tajuk dan Gambar Aiskrim
  • Sila Hantar Penyertaan korang Di sini disertakan 3 jawapan tepat korang, untuk mengelakkan jawapan copyCAT !! 
  • Jerit sekuat2nya dikotak komen macam ini ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu'' 
Hadiah
  • 2 Pemenang layak diberi 1 point untuk menang hadiah dari Sabah GA by Sharina..maksudnya korang ada 2 nombor bertuah..peluang untuk menang sangat besar !!
  • 1 Pemenang Topup Rm5 [Maxis | Digi | Celcom]
  • 5 Peserta pertama akan diiklankan pada blog Shanas selama 1 Minggu 
Tarikh Tutup

-16 Jun 2012-

Jika Ramai Peserta yang memberi jawapan yang tepat, maka pemilihan berdasarkan Cabutan bertuah tangan Sha..


adalah diumumkan Bemulanya Contest Teka Berapa Harga Aiskrim Comel ni 

Senarai Peserta Sabah GA by Sharina [Upated 9 Jun 2012]

You May Also Like

12 Comments

  1. Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu'' hehe~ copy ja KAK DIEYNA

    ReplyDelete
  2. Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu

    ReplyDelete
  3. Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu :))

    ReplyDelete
  4. Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu''

    ReplyDelete
  7. ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu''

    http://cik-tom.blogspot.com/2012/06/contest-teka-berapa-harga-aiskrim-comel.html

    ReplyDelete
  8. ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu''

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/contest-teka-berapa-harga-aiskrim-comel.html

    ReplyDelete
  9. ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu''

    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/contest-teka-berapa-harga-aiskrim-comel.html

    ReplyDelete
  10. ''Sha, saya dah antar..cer suap cikit aiskrim tu''

    http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/contest-teka-berapa-harga-aiskrim-comel.html

    ReplyDelete
  11. [url=http://www.friiabercromfitchmagasinn.com]abercrombie[/url]
    http://www.frnndoudounesmagasinn.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)