Cara Nak Ping Entry ke Busuk.org

, , 13 comments
Buat semua yang masih confius atau buat-buat confius cara nak ping entry terbaik korang di busuk.org, korang boleh tengok tutorial ini..sebelum itu terima kasih pada Mama mia dan Bunga Hati Mama sebab dorang yang request tuto ni, kalau tak korang takkan tahu punya heee~

Ikut Tutorial ini
Step 1. Klik busuk.org
Step 2. Sign up dan isi form
Step 3. Pasang Widget
Step 4. Klik Submit Artikel anda


Step 5. Copy url entry korang dan klik Submit
Step 6. Tunggu pengesahan..done !!

Maaf sha tak dapat nak tunjukkan gambar sebab sha tak jumpa mana button sign up..sebab sha dah daftar..try and error ja k..insyallah dapat juga tu..:D

13 comments:

  1. tq sha..nanti nak cuba..nanti nak kena buat entry malatop dulu lar..huhuh

    ReplyDelete
  2. pening kepala kalu melibat kan edit menngedit ni..

    akak baru je gi tengok blog sha satu lagi tu pasal border tu...
    ikut suka sha lah nak buat macamana pun...
    tu pun kalau sha tak sibuk lah ye..kan takut ganggu plok keje sekolah sha....

    ReplyDelete
  3. kak fieda mmg dh lama ping ke busuk ni..okla byk dapat link dari busuk..

    ReplyDelete
  4. terima kasih adikku sayang ..muah! ngeee..

    so kalau dah daftar ni kan,setiap kali nak pink entri kena melalui fasa yang sama ke?atau sekali je..hehehe.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih atas ilmunya dan salam kenal.

    ReplyDelete
  6. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Very useful information specifically the last part :) I care for
    such info a lot. I was looking for this certain info
    for a very long time. Thank you and good luck.

    Look at my web blog: cheats for cityville ()

    ReplyDelete
  7. Undeniably believe that which you said.
    Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware
    of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider
    worries that they just do not know about. You managed to
    hit the nail upon the top and also defined
    out the whole thing without having side-effects , people can take a
    signal. Will likely be back to get more. Thanks

    Check out my web-site; cityville tips

    ReplyDelete
  8. Informative article, just what I wanted to find.

    Feel free to visit my homepage :: cheat codes

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)