Cara nak letakkan Button Like Fanpage - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 4, 2012

Cara nak letakkan Button Like Fanpage

hello, ada tak yang request benda ni, mesti semua dah tahu kan? ala..buat-buat saja tak tahu ya, sebab sha nak ajar cara nak letakkan button like fanpage macam dibawah ni..


cer like cikit !! hehe

Ikut Step ini

1. Pergi sini kejap.. Klik..nak isi form..

2. Akan keluar macam ini, isi betul-betul ikut gambar ya..boleh tengok preview..dah jadi kan?? klik get code
** FB page URL contoh : https://www.facebook.com/pages/Blog-Opzzpinky/212530322104062


3. copy dan paste kan pada add gadget korang..alahai simple nya..
credit to Lyssa Secret
Nota Pink : Hope Mama Mia Faham, sha nak caw jap, nak pergi solat..da~

9 comments:

  1. Replies
    1. ur welcome..t sha BW ya..solat isyak jap..

      Delete
  2. Thanks 4 this tuto :) Dah try n jadi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak..ehehe~ alhmdulilah nnt sha BW n like..keke~

      Delete
  3. Lom ada fan page la plak..apa2 pon nice tuto,dear :)

    ReplyDelete
  4. malas benor nak godek2 blog..
    huhuuhu...

    ReplyDelete
  5. nest time kalu sy ada fanpage.. blh try cara ni ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad