Blog Shanas Berwajah Baru

, , 9 comments

Ini adalah blog kedua sha, dan sepatutnya ini adalah header baru, tapi sha nak jadikannya watermark lah..ok blog ini sha buat untuk join GA dan contest sahaja..segmen pun boleh juga.. 

Kini blog shanas berwajah baru..


Sila berkunjung ke shanas-punya-blog.blogspot.com

Blog ini sha dah kemaskan petang tadi..yup very kemas lah..sha guna template dari google, tapi ada yang sha edit sikit..mencabar juga, alhamdulilah dah cute heheh..pada yang belum follow..meh follow sha sat !! hehe

9 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)