Bakal Suami Sha Kata...

, , 13 comments

Alala so sweet kalau Mr. A buat macam ni kat sha..mesti sha bingung-bingung time tu kan? hehe..atau buat-buat bingung..atau malu-malu kucing..haha~ biasalah perempuan begitulah gayanya..tapi so far, dia pernah cakap via hp aja..memang happy but, kalau cakap tak buat tak best juga kan.. waiting..hehe..of course sha nak buat pahala banyak-banyak bah..

Tapi kita kena sabar tau..tunggu semuanya dah ready, insyallah kalau ada jodoh, jumpa juga kita tu..semuanya dengan izin Allah..cuma kita selalulah berdoa semoga hubungan kita kekal abadi sampai akhir ayat..wah..jiwangnya..hehe..Miss u

Korang doakan kami ok..kalau boleh kongsilah cerita korang..sha nak baca hehe..mesti best tu kan??

13 comments:

  1. sweetnye.hihihi
    ika doakan semoga sha dan mr A kekal bersama :))

    ReplyDelete
  2. olo..sgt sweet..kak fieda doakan semoga sha dam MrA akan kekal hingga ke jinjang pelamin..

    ReplyDelete
  3. kiutnye doodle :)
    Semoga hubungan kamu berdua kekal sampai ke akhirnya..
    amin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar tu sha dpt dr fb..
      amin..amin..thnks nadia//

      Delete
  4. so sweet, sama jg kta bah. aku doakan semoga kekal hingga akhir hayat. amin, amin, amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaka? bah sha doakan juga aina ya..bhgia smpai akhir hayat..insyallah

      Delete
  5. waaaa......cepatnyer tu..
    semoga ada jodohnyer ye..
    jangan lupa jemput akak..
    heheheh

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan.... hehe sweet je kalau gitu kan

    ReplyDelete
  7. paqi doudoune moncler tbvqje abercrombie ssofu http://abrcromsxfithmagasinns.webnode.fr/ q p c jx

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)