Kata orang tua-tua, baby wajib dibotakkan, yaka? wajib ka? entahlah sha pun tak tahu, tapi yang pastinya, kami [ sha dengan mama asyraf] telah menyempurnakan kewajipan itu pada khamis yang lepas..kononnya kalau botak, lebatlah rambut budak tu..hehe..so kami pun cubalah..

Kereta inilah yang melanggar kucing..sedih~
Awal bagi Scha coklat limited edition..so romantik~
Rumah diperbuat dari biskut...uniklah

Memang agak susah, sebab takut nanti kepala baby luka, kami menggunakan pencukur dan gunting, hampir 3 jam baru selesai, alhamdulilah setelah baby asyraf bagi kerjasama, lagipun time tu dia tidur lena, lupa tentang dirinya yang tengah dibotakkan



lihat wajah senyum asyraf..comel kan?


gambar hiasan...fokus pada asyraf sebelum botak !!
Nota Pink : sha nak tanya..pada mama yang ada baby girl pun wajibkah botak?