Artikel Pilihan Busuk.Org

, , 12 comments
Bah, patutlah ramai yang singgah minum teh tarik sha kemarin..rupanya entry 7 Ayat Cinta Menurut Sabda Rasulullah S.a.w menjadi Artikel Pilahan Busuk.org


Semoga ianya sangat berguna buat kita..insyallah sha akan post lagi entry-entry yang menarik, dan entry kali ini adalah menyuruh korang ping entry di busuk.org dan lihat hasilnya nanti..tapi entry kenalah sesuai dan menarik perhatian busuk.org..

Menjawab pertanyaan Mama Mia..Apa itu Ping?? Ping itu kalau tidak silap sha, macam share entry untuk dipamerkan..macam dorang iklankan entry kita di website dorang..faham kan mama??

12 comments:

  1. wahh...menarik!popular lah nnt blog ye gini..hihihi. ping jom! :)

    ReplyDelete
  2. dok...hahahah...camana nak syer kat situ?..

    ReplyDelete
  3. tahniah dik :)

    camna nak pink entry kat busuk tu dik..nanti tunjuk kak cara2nya ye..hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah dik...kena bayar ke..kalau rejister gan ping busuk..

    ReplyDelete
  5. wah artikel pilihan tu.. tahniah sha.. jom ping ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)