Nuffnang Bagi, Says Pun Bagi Juga...

by - Wednesday, June 13, 2012

Setelah berlalu entry mengenai keegoan Nuffnang, korang boleh baca sini, sha berpuas hati apabila Nuffnang bertubi-tubi bagi BE pada sha, alhamdulilah..korang nak minta tips?? sha belum layak lagi nak buat tips untuk Nuffnang hehe~ BE sha belum pun sampai RM 5 haha malu ja nak cerita pasal BE Nuffnang..tapi thanks Nuffnang sebab bagi BE tu..
Demam euro banyak artis yang lambat bangun..ewww~
Selamatkan Dari ancaman pihak lawan..
3 hari lagi untuk hadiah tamat


Cerita pasal Says pula, hari tu sha ada menang hadiah Says, korang boleh tengok sini, dah menang, Says bagi sha BE juga..kononnya sha rajin sharing haha~ yaka? ntahlah apa tapi yang pastinya RM 2 tu kira banyaklah kan..kan..now sha dah kumpul RM 14.20 dalam masa 1 minggu..alhamdulilah..tips?? oh kalau Says sha dah buat tips..korang boleh tengok sini..sungguh berguna pada sha, usaha kena lebih then baru boleh tawakal kan..bergantung pada rezeki masing-masinglah..


Bagi sha, Says lebih senang nak tingkatkan pulus, sharing and exchange..ahhh..1 lagi tips dari sha..terbongkar sudah !! hehe..korang yang sudi nak exchange ads dengan sha bolehlah kita chat kat FB before that add sha dulu Sharina Elyana..sha suka exchange ads..untuk keuntungan bersama..

You May Also Like

8 Comments

  1. Tahniah..murah rezekinya..ayut pon tak dpt2 lg :) lmbt ckit agknya rezeki...usaha lg pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ayut..hope murah rezeki ya :D

      Delete
  2. xdftr pun says ni..hee....thniah ye,moga lebih bertambah rezeki:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah, cuba la dlu..kot ada rezeki sapa tau kan??

      Delete
  3. wah..dah byk masyukk tu..nuffnang pun kasi be ye..kak fieda tak dpt pun be..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kak nnt ada masa sha buat tips k :)

      Delete
  4. akak pun tengah menari2 kat blog harap2 dapat bertahan le nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)