Tulisan Bercorak guna photoshop

by - Saturday, May 12, 2012


halo..halo..halo..korang da dinner ke?? malam ini sha nak buat 1 tuto cara nak buat tulisan bercorak menggunakan photoshop..ada tak yang tengah pening nak buat header bagi cantik tulisan..asyik caler putih ja melulu kan? hehe~ jangan risau sha bagi tuto kat korang tau..

ah..macam ini ah..sebelum tu korang pergi download pattern tu kat sini >Photoshop Patterns< da?? pandai-pandai lah korang download ya..:D





save dan hasilnya...tada..


Cara nak load another pattern




so..amacam? cute kan? apa lagi jangan kasih lama..cuba terus bah :D

credit to lyssa secret

You May Also Like

3 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)