Selamat Hari Guru : Pengalaman Sha - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 16, 2012

Selamat Hari Guru : Pengalaman Sha


SELAMAT HARI GURU =.=V



doodle by apit

Selamat hari guru juga buat sha..eh??sha pernah jadi guru ka? hahaha~ orang takkan percaya punya, budak kecil macam sha ni pernah mengajar hehe~ sama saiz ja dengan pelajar..amboi!!..ngata sha ya :P seriusly, sha pernah jadi tutor part time di pusat tuisyen, tahun 2010 kot..actually tu lah cita-cita sha, nak sangat jadi guru, kat rumah pun jadi guru..

Pengalaman sha jadi guru..sha mengajar budak darjah 4-6 subjek sains dan matematik, selain tu juga sha mengajar membaca dan mengira untuk budak pra sekolah, memang mencabar sangat sebab kena layan karenah budak-budak sekolah..

Sejuk ja hati sha bila dorang panggil sha "Cikgu", terasa semangat kecikguaan tu tiba-tiba muncul, hehe~ So, hormatlah kepada guru, sebab mereka setaraf dengan ibu bapa kita :D

Actually sha dah biasa dengan budak-budak, suka budak-budak, insyallah akan lahirkan anak ramai..ehh!! lari topik hehe~ 

4 comments:

  1. nak anak ramai2 juga....

    _Mr. A-

    ReplyDelete
  2. ada ka kilang buat anak??

    _Mr. A-

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad