Sabah GA by Sharina | Hadiah di Tambah !!

, , 7 comments

Alhamdulilah GA setakat ni sangat meriah, sha ingat nak tambah hadiah kalau penyertaan melebih 50..dan akhirnya..hasrat tercapai..rezeki korang la tu..hehe~ 
Sebelum tu korang check list peserta Updated [30 mei 2012]
pastikan url korang ada, dan betul ya :)

Nak tau apa hadiah sha nak tambah??


klip rambut dari sandakan untuk 2 pemenang hehe..cute kan?
insyallah kalau ada rezeki lagi sha akan tambah hadiah..nnt sha akan mention sebelum tarikh tutup ya :)

**pstt..nak dapat patung comel tak? hehe~ jom lah ajak kwn2 join..klik sini tuk join

7 comments:

  1. dpt join lg ka?~ bg link kt blog sy

    ReplyDelete
  2. Jom join giveaway :DD

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. suse ~ tak roti nak buet hoq banner bagai

      Delete
  3. comel.. siapa yg bertuah nanti ye sha

    ReplyDelete
  4. dah Follow , Like N Follow Twitter .
    hit me back yup :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)