Rumah ada Penunggu

by - Monday, May 28, 2012


Gambar hiasan yang tiada kaitan dengan tajuk dari google

Cerita seram !! jangan biarkan anak 18 tahun ke bawah baca entry ini sorang-sorang ya..eh..nak cerita pasal gambar kejap..actually sha takut nak tulis entry ni..saja nda mau letak gambar menyeramkan..anggap ja la gambar tu seram..*cute ja kucing tu ya*

Rumah sha ada penunggu..aish..seramnya..nda berani sha nak taip, takut nanti 'dia' tengah tengok pula..ramai saudara bagitahu yang tajuk diatas..yaka? Setakat ini bukan rezeki family sha dapat tgk 'dia' dan harap-harap 'Dia' nda jatuh cinta dengan family sha

Dan bila dibagitau tajuk diatas, 'dia' mungkin golongan atasan yang baik belaka, tidak lagi pernah menganggu family sha..alhamdulilah :) 

You May Also Like

15 Comments

  1. kalu kak sue mau tido tak lena klu da tau ade penunggu..huhuhu..mintak2la jangan dia tunjuk muka udah la....

    ReplyDelete
  2. mak ai.. takutnya.. jangan la dia baca komen saya ni yer... kalau saya la kan. dah tau ada penunggu memang saya tak leh nak buat keja la kat rumah tu... duduk diam2 jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..seram tu kak..lau dia tgk komen ni skali...

      Delete
  3. Kalo kita nda kacau 'dia',insyaAllah 'dia' pun ndakan kacau kita :)

    ReplyDelete
  4. betul2 ada ke sha..aduhai klau ayu pun takut jgk ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ayu..btul la..takut + seram lau stay d uma sorg2

      Delete
  5. betul ke ni sha.. iskh risau la dan takut yg lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak.syiela..btul ni..sha seram ja ni hehe

      Delete
  6. salam sha..cmne nak buat reply comment asing2 cam dm blog sha neh?

    ReplyDelete
  7. memang takut lah kan...
    selalu lah bacakan surah al baqarah...
    insya allah..

    ReplyDelete
  8. jum order..x rugi ..untung adalah..insyaallah sy akan edit sebaik-baik hingga habis baik biar cantik blog anda..?mcmmana nak?

    http://f4chumel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. akan aku tny kisah tentang perkara ini padaMU SATU HARI NNTI....


    _Mr.A-

    ReplyDelete
  10. memang nda lena kak..takut ja rasa..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)