PLKN..Best bah..

, , 4 comments

Mimpi ngeri kah kalau dapat tawaran masuk PLKN?
haha~ betul..sha pun rasa macam tu dulu
nda mau..nda mau..nda mau..
tapi kita kena pergi juga tau !


Bila dah pergi rasa nak pulang ja kan? benci..benci..
tapi lama-lama korang akan biasa juga tu
sebab makan 6 kali sehari..confirm gemuk punya


camping tengah malam..memang best..ni kena masak sendiri..
makan ramai-ramai..nasi hangus pun kena makan juga hehe



ni time kenegaraan..kerja kita jalan-jalan ja..lawat rumah sakit, anak yatim..and so on..
time ni memang best..keluar dari kem...hehe~


ini kali terakhir sha di Kem Bagai Budi Sandakan
actually dekat ja dengan rumah hehe
tapi sha memang nangis gila bila berpisah dengan kawan-kawan

da 3 bulan bersama. da macam adik beradik 
susah senang bersama..makan minum pun sama-sama
mandi pun satu tab heheh~


ni cikgu yang paling sha sayang..k
ita memang rapat selain 2 orang lagi cikgu lelaki
dia memang layan sha macam adik dia..
rupa kami sama tak?
tak kan? hehe

banyak lagi cerita pasal sha di PLKN ni..yang penting korang tak lari dari kawat, kembara halangan, fly fox dan cinta kontrak..hehe~ perkara biasa tu..so jangan kata TIDAK untuk masuk PLKN
sebab nanti korang yang rugi tau !!


4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)