Nak Cerita Pasal..... - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 27, 2012

Nak Cerita Pasal.....


Tadi petang sha main badminton, nak main..asyik tengok Lin Dan ja main..hehe..hebatlah sangat ! tapi sha bukan lawan Liew Daren or Datuk Lee Chong Wei, sha lawan dengan adik ja..sangat hebat, sehinggakan sha menang 21-18 pada set pertama, 21-19 dan 21-18 kalah pada set 2 dan penentuan.. cis !! hampir ja menang tu..

Ok..bukan itu cerita yang sha nak kongsikan..tapi gambar yang ada kat bawah ni..korang rasa itu pokok apa??

Pokok Betik di depan rumah sha

Yes !! u're right..pokok betik, but napa buah dia macam mangga ja kan =.=??
1st time sha nampak oh..pokok ni dah lah tinggi, ramping, daun tinggal tu ja, maklumlah da tua kan hehe, tapi still kuarkan buah yang serupa dengan mangga..ajaib..ajaib..itu lah kuasa Allah..tidak terkata cuma ucaplah Subhanallah..

9 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad