Dah boleh buat busniess

, , 4 comments

Halo..korang..ada yang tanya sha..nda buat entry ka? alala~ sekarang sha di kg..line nda berapa bagus..LEMBAB sangat..tapi sha cuba juga ni..takut blog berhabuk..korang rindu ma sha  ka? hehe perasan kan? korang da join GA sha ka? di shanas's 2nd blog semua hadiah dari Sabah, sha yang sponsor tau ! jom lah join..ala..simple ja bah tu..

Pssst...korang nak tau ka? sha sekarang tengah buat business..jual kuih? eh bukan lah..sha tengah business edit blog..ah??laku ka? terrer ka edit blog..insyallah, sha da edit 4 blog setakat ini..alhamdulilah dorang puas hati bah..buat header dah lebih dari 5 kot..cursor jangan cakap lah..(amboi!!) hehe~ nak yang free? klik >cursor kartun<

Siapa-siapa yang nak edit blog bole PM sha..harga berpatutan bah..sha bagi free cursor lagi tau !! tapi korang jangan lah terlampau cerewet pula..itu merimaskan sha..

Apapun korang jangan risau, sha senang sangat dirunding =.=V

4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)