Cursor kartun free - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 4, 2012

Cursor kartun free


Salam Jumaat buat korang semua, hari ini adalah baik untuk kita menambahkan pahala, jadi dengan itu sha ingin bagi korang cursor kartun dan ianya free tau !..hehe..ini adalah kartun-kartun yang sha minati..kalau nak ambik, ambik ja :) kalau rasa tak mahu tak apalah tak da paksaan..

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/sb.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/patrick.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/doodle.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/domo.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/chibi.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/btterfly.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/bear.png


kalau nak buat nama sendiri pada cursor tu boleh ikut tutorial ini
cara nak letakkan dalam blog ikut tutorial ini

so kalau da siap boleh letak link blog korang sini, sha nak tinjau hasilnya..hehe~ macam cikgu la pula kan?

6 comments:

  1. cantikkk...sha..k.aini amik yg teddy bear tu bole..

    ReplyDelete
  2. Cik mama culik satu yerr...

    mekacihhh..

    http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad