Cerita Dari kampung Part 2

, , 4 comments

hye korang, puas tidur tak time cuti ni..aih best sangat kalau tidur time hujan kan..sejuk gitu..tapi kampung sha panas terik..ntah bila hujan ni..kemarin sha ada story pasal aiman minum air kelapa..di Cerita Dari kampung Part 1..kali ini aiman pergi kandang kambing peliharaan bapa sha..


Kambing : Bismillah
Aiman : Hati-hati ya


muka takut aiman


eh !! gambar candit la :D tunjuk sapa tu


ni salah satu pic kambing bapa sha..ntah sapa namanya..actually sha takut sangat dengan binatang ni..hehe~ tapi kena beranikan diri nak snap gambar dia, sha kata kat kambing, sha nak jadikan dia modal di blog sha..that's y dia senyum kambing heheh :D

4 comments:

  1. teringat kena kejar kambing time kecik2 kat kampung

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kambing tu nak ngorat sha la tu.. haha

    ReplyDelete
  3. aiman nda takut tu.. dia teruja.. huhu

    ReplyDelete
  4. ada kambing...berani betul aiman..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)